Bon dia!
Comencem una altra setmana, a poc per començar el mes de Juny!
En aquesta època el que comença a apetir són menjades més lleugeres, entre la pujada de temperatures, l'operació "Bikini"...
Us porto una versió casera i lleugera del "Bocadelia" de tonyina, tant de moda fa uns anys. Em sembla que encara el venen però havent-hi opcions casolanes i senzilles millor deixem els industrials a l'estanteria del supermercat, no?
Reconec que sóc una viciada d'aquesta recepta, queden uns sandvitxos boníssims!!! Espero que us agradi tant com a mi.
Ingredients:20 gr. pebrot vermell20 gr. de pebrot verd40 gr. de ceba tendra25 gr. d'olives farcides d'anxova20 gr. de cogombres agredolços3 llaunes petites de tonyina (escorrem l'oli)4 culleradetes de postres de maionesa
La recepta en si està adaptada a la Thermomix però com jo la faig amb batedora de braç el meu resultat és, a diferència del de la fotografia, el d'una pasta que, tal i com indica la mateixa recepta, podeu fer servir per a omplir cassoletes, per exemple.Preparació:Ho fem tot junt a velocitat 4 durant 15 segons. Si veiem algun tros gran solt d'alguna cosa baixem el que queda a les parets i seguim cinc segons més (sense passar-se).Si ho volem per omplir cassoletes (les venen petites al Mercadona, per exemple) ho deixem a velocitat 5 o 6 fins aconseguir una pasta.
Podreu trobar més fotografies i anotacions a l'entrada original fent clic aquí.
Us recordo que la intenció d'aquest bloc no es la de plagiar a ningú, sinó la de tenir les receptes totes a un mateix lloc i que em sigui fàcil i còmode de localitzar. Per això deixo l'enllaç a les entrades originals, si heu de donar les gràcies que sigui a qui l'ha penjada en primera instància!
Us recordo que podeu seguir-me per Twitter a @AnthyzJMF.
Espero que poseu en pràctica aquesta versió i si teniu més idees per fer d'altres "Bocadelia" les compartíssiu als comentaris. Fins la pròxima entrada!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada