dilluns, 27 de maig del 2013

"Bocadelia" de tonyina

Bon dia!

Comencem una altra setmana, a poc per començar el mes de Juny!

En aquesta època el que comença a apetir són menjades més lleugeres, entre la pujada de temperatures, l'operació "Bikini"...

Us porto una versió casera i lleugera del "Bocadelia" de tonyina, tant de moda fa uns anys. Em sembla que encara el venen però havent-hi opcions casolanes i senzilles millor deixem els industrials a l'estanteria del supermercat, no?

Reconec que sóc una viciada d'aquesta recepta, queden uns sandvitxos boníssims!!! Espero que us agradi tant com a mi.

Ingredients:
20 gr. pebrot vermell
20 gr. de pebrot verd
40 gr. de ceba tendra
25 gr. d'olives farcides d'anxova
20 gr. de cogombres agredolços
3 llaunes petites de tonyina (escorrem l'oli)
4 culleradetes de postres de maionesa 
Preparació:
Ho fem tot junt a velocitat 4 durant 15 segons. Si veiem algun tros gran solt d'alguna cosa baixem el que queda a les parets i seguim cinc segons més (sense passar-se).
Si ho volem per omplir cassoletes (les venen petites al Mercadona, per exemple) ho deixem a velocitat 5 o 6 fins aconseguir una pasta.
La recepta en si està adaptada a la Thermomix però com jo la faig amb batedora de braç el meu resultat és, a diferència del de la fotografia, el d'una pasta que, tal i com indica la mateixa recepta, podeu fer servir per a omplir cassoletes, per exemple.

Podreu trobar més fotografies i anotacions a l'entrada original fent clic aquí.

Us recordo que la intenció d'aquest bloc no es la de plagiar a ningú, sinó la de tenir les receptes totes a un mateix lloc i que em sigui fàcil i còmode de localitzar. Per això deixo l'enllaç a les entrades originals, si heu de donar les gràcies que sigui a qui l'ha penjada en primera instància!

Us recordo que podeu seguir-me per Twitter a @AnthyzJMF.

Espero que poseu en pràctica aquesta versió i si teniu més idees per fer d'altres "Bocadelia" les compartíssiu als comentaris. Fins la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada